Λαμπερά εγκαίνια.
Δημοσίευση από δελτίο τύπου της iStorm.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Apple Authorised Training Centre-education στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στις 24 Νοεμβρίου. Την κορδέλα έκοψαν ο κ. Κωστής Σταυρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της iSquare μαζί με τον κ. Κωνσταντίνο Καραντάλη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του I.E.K. ΔΕΛΤΑ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της εκπαίδευσης, της τεχνολογίας, αλλά και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ρεθύμνου 3 (Μουσείο), 106 82 Αθήνα, Τηλ: 210 8225 983, Fax: 210 8233 311.

Δημοσίευση από δελτίο τύπου της System Graph Technologies.

Τώρα σας χαρίζουμε το εκπληκτικό Elgato eyetv DTT με κάθε iMac 27 ιντσών ή Macbook Pro 15-17 ιντσών!
Για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές παντού με:
• το καλύτερο Software εγγραφής/επεξεργασίας/αναπαραγωγής (eyeTV 3)
• ευελιξία στον προγραμματισμό εγγραφής εκπομπών
• δυνατότητα pause/rewind σε live εκπομπές
• export σε iPad και iPhone
• δυνατότητα μοιράσματος εκπομπών με άλλες συσκευές Apple του δικτύου
• παίζει όλα τα ψηφιακά κανάλια
• συνοδεύεται από μικρή, φορητή κεραία
Η προσφορά ισχύει έως το τέλος του χρόνου.

System Graph Technologies, Λεωφ. Μεσογείων 269, 15231 Χαλάνδρι Αθήνα, τηλ. 210 6985 280, 210 6912 228.

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας Adobe με Deloitte.
Δημοσίευση από δελτίο τύπου της Άνοδος ΑΕ.

Κοινό όραμα για παροχή επιχειρηματικών λύσεων που μεταμορφώνουν την εμπειρία των πελατών.
Η Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Deloitte Consulting για τη δημιουργία και αξιοποίηση νέας γενιάς εφαρμογών σχεδιασμένων για να ενισχύσουν τη δύναμη, την κάλυψη και την επιρροή των επιχειρηματικών συστημάτων για βελτιωμένη εμπειρία του πελάτη.
“Βελτιώνουμε την εμπειρία του χρήστη επιχειρηματικών συστημάτων αναπτύσσοντας όλες τις δυνατότητές τους, προσφέροντας πλεονέκτημα στους πελάτες μας και στους τελικούς χρήστες”, σχολίασε ο Paul Clemmons, Διευθυντής, Deloitte Consulting LLP και emerging solutions national service line leader. “Μέσω της συνεργασίας μας με την Adobe, αξιοποιούμε πλούσιες λύσεις Internet με επίκεντρο το χρήστη, οι οποίες απλοποιούν περίπλοκες εφαρμογές και ενσωματώνουν συστήματα front end και back end για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και περισσότερα κίνητρα στις επιχειρηματικές διαδικασίες.”
“Οι πελάτες απαιτούν νέους τρόπους διάδρασης με τις επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις ανταποκρίνονται με την παροχή πλουσιότερης και πιο διαισθητικής εμπειρίας μέσω όλων των ψηφιακών συσκευών,” σχολίασε ο Al Hilwa, Program Director, Application Development Software, IDC. “Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ Deloitte και Adobe θα φέρει σημαντική εμπειρία και λύσεις software σε οργανισμούς που προσπαθούν να βελτιώσουν την πρόσβαση των πελατών τους σε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν.”
Με τα προϊόντα Adobe για διαχείριση εμπειρίας των πελατών, η Deloitte μπορεί να προσφέρει διαισθητικές εφαρμογές που επιτρέπουν στους εργαζόμενους των εταιρειών να είναι περισσότερο προσανατολισμένοι στον πελάτη και να εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν αποτελεσματική χρήση των εργαλείων που τους παρέχονται οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
“Καινοτόμες επιχειρήσεις και κρατικοί οργανισμοί αναγνωρίζουν ότι οι συναρπαστικές εμπειρίες χρήστη απαιτούν την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και χτίζουν μεγαλύτερη διαφοροποίηση και αφοσίωση των πελατών,” σχολιάζει ο Rob Tarkoff, senior vice president and general manager, Digital Enterprise Solutions, Adobe. “Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη σχέση μας με την Deloitte και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την αγορά διαχείρισης εμπειρίας πελατών, ενώ αξιοποιούμε περαιτέρω τις υπάρχουσες επενδύσεις σε τεχνολογία.”

* Στο συγκεκριμένο έγγραφο, ως “Deloitte” αναφέρεται η Deloitte Consulting LLP, θυγατρική της Deloitte LLP. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε: http://www.deloitte.com/us/about.

Πλήρη δημοσίευση

Οι Mac χαρίζουν δώρα στο iStorm.
Δημοσίευση από δελτίο τύπου της iStorm.

Το iStorm το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Αpple στο κέντρο της Αθήνας, γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα και προσφέρει στους πελάτες του μια Δωροεπιταγή 70€ με την αγορά κάθε Mac, που θα πραγματοποιηθεί έως τις 31/12/10.
Διαλέξτε τον Μac που σας ταιριάζει, επιλέγοντας ανάμεσα στο Mac Book το πιο οικονομικό φορητό, τα προηγμένα ΜacBook Pro, τα νέα λεπτά και ελαφριά MacBook Air, τον απόλυτο όλα σε ένα iMac και το Μac Mini, το ταχύτερο mini της αγοράς.
Μαζί με το Mac των ονείρων σας θα πάρετε και τη δωροεπιταγή, που μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα, διαλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ, όπως τα μοναδικά Magic Mouse και Τrackpad, τα νέα iPod, θήκες, ακουστικά και ηχεία , μοντέρνες τσάντες και sleeves για τα φορητά, software και παιχνίδια, ή ακόμα αναβαθμίζοντας τη μνήμη του υπολογιστή σας.
Ελάτε στο iStorm και χαρείτε τις αγορές σας, περισσότερο από ποτέ.

iStorm, Πλατεία Κολωνακίου, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 999 7590, www.iStorm.gr

Dec 14th, 2010

Document Christmas offers

Δημοσίευση από δελτίο τύπου της Document.

Η φωτογραφία και το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά στο Θεσσαλονικιό ThesMaC.

Ο περιπλανώμενος iSpy του ThesMaC, κάνοντας την βόλτα του στην Τσιμισκή έβγαλε την παρακάτω φωτογραφία από ένα νέο κατάστημα που ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτές τις μέρες προφανώς για να προλάβει την εορταστική περίοδο.
Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον του είναι το Apple Look στο εσωτερικό.
Το παρακάτω κατάστημα βρίσκεται στον αριθμό 117-119 της Τσιμισκή και σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσίευση από δελτίο τύπου της Document.

Το Adobe Foundation και το PBS Foundation δημιουργούν το Project VoiceScape για να εμπνεύσουν νέους δημιουργούς ταινιών.
Δημοσίευση από δελτίο τύπου της Άνοδος ΑΕ.

Η συνεργασία αυτή θα φέρει σε επαφή βραβευμένους δημιουργούς ταινιών ντοκιμαντέρ με νέους ψηφιακούς καλλιτέχνες.
Τα ιδρύματα PBS και Adobe παρουσιάζουν το νέο Project VoiceScape, μια συνεργασία μεταξύ των Adobe Youth Voices, του διεθνούς φιλανθρωπικού προγράμματος του Adobe Foundation και της εκπομπής POV του τηλεοπτικού δικτύου PBS, μακροβιότερης τηλεοπτικής εκπομπής για την παρουσίαση ανεξάρτητων ταινιών ντοκιμαντέρ.
Στόχος του Project VoiceScape είναι να ενθαρρύνει μαθητές να χρησιμοποιούν ψηφιακά μέσα για τη δημιουργία ελκυστικών ιστοριών για θέματα σημαντικά για τους ίδιους. Η βραβευμένη σειρά ντοκιμαντέρ του PBS με τίτλο POV | American Documentary, με διεθνή αναγνώριση για την αυστηρή διαδικασία επιλογής ξεχωριστών ντοκιμαντέρ, θα επιβλέψει ένα διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του www.pbs.org/pov. Οι νέοι δημιουργοί που θα επιλεγούν θα λάβουν χρηματοδότηση για να ολοκληρώσουν τις ταινίες τους, συμβουλές και καθοδήγηση από βραβευμένους δημιουργούς ντοκιμαντέρ, ενώ οι ταινίες τους θα προβληθούν στην ιστοσελίδα του POV.
Το PBS Teachers θα συμβάλει στη συμμετοχή εκπαιδευτικών προκειμένου να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των μαθητών και να τους δώσουν έμπνευση για τη δημιουργία καινοτόμου περιεχομένου. Στο πλαίσιο της μακρόχρονης σχέσης με του PBS με την εκπαιδευτική κοινότητα, η ιστοσελίδα αυτή δίνει πρόσβαση στα Adobe Youth Voices Essentials, μια σειρά από πηγές και εργαλεία που θα βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς να κατευθύνουν πιο αποτελεσματικά τους νέους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και άλλα αντίστοιχα στο μέλλον.
Το Project VoiceScape θα παρέχει επίσης επιλεγμένους σταθμούς του PBS κονδύλια για να υποστηρίξουν τις δημιουργίες των μαθητών, εκπαίδευση από το KQED’s Digital Media Center και δωρεάν προγράμματα από το Adobe Foundation. Οι σταθμοί αυτοί θα αποτελέσουν τμήμα του δικτύου Adobe Youth Voices, προσφέροντας ευκαιρίες για να αναδειχθεί η δουλειά των μαθητών και να ενισχυθεί η συνεργασία με άλλους συμμετέχοντες στο Adobe Youth Voices ανά τον κόσμο.
“Η υποστήριξη του δημιουργικού οράματος των νέων δημιουργών ταινιών είναι απαραίτητη για τη μελλοντική επιτυχία του PBS ως πηγή ποικίλλων αντιλήψεων” σχολιάζει η Paula Kerger, PBS president και CEO. “Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία με το POV και το Adobe Youth Voices για να προσφέρουμε την τεχνολογία, την εκπαίδευση και την ενθάρρυνση που χρειάζεται για τα ντοκιμαντέρ του μέλλοντος.”
“Πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο να παρέχουμε στους νέους τα δημιουργικά εργαλεία και τις τεχνολογικές ικανότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.” Σχολίασε ο Phantanu Narayen, Adobe president και CEO και Πρόεδρος του ΔΣ του Adobe Foundation. “Είμαστε υπερήφανοι που το Adobe Youth Voices θα βοηθήσει το PBS να επεκτείνει την ανάπτυξη σε περιεχόμενο που να προέρχεται από νέους ανθρώπους και να απευθύνεται σε αυτούς.”
“Στο POV είμαστε ενθουσιασμένοι που εργαζόμαστε με το Adobe Youth Voices και το PBS για να καλλιεργήσουμε την επόμενη γενιά δημιουργών ντοκιμαντέρ,” σχολίασε ο Simon Kilmurry, POV executive director. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε σε επαφή νέους παραγωγούς περιεχομένου με βετεράνους δημιουργούς ταινιών για να συζητήσουν τη δημιουργική διαδικασία, την επεξεργασία, τις οδηγίες παραγωγής και τις συνολικές αποφάσεις περιεχομένου. Ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα.”

Πλήρη δημοσίευση

Interactive Design χωρίς κώδικα!
Δημοσίευση από δελτίο τύπου της Άνοδος ΑΕ.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο 9 ωρών στο “Flash Catalyst/AIR” & επέκταση 4 ωρών στο Flash Builder.
Η Άνοδος ΑΕ, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας των προϊόντων Adobe στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίασης “Flash your design!”, που πραγματοποιήθηκε στις 24/11 και μετά το ενδιαφέρον πολλών συμμετεχόντων για τις τεχνολογίες γρήγορης και σύγχρονης ανάπτυξης εφαρμογών Flash, διοργανώνει συμπληρωματικό εκπαιδευτικό τμήμα με τίτλο: “Flash Catalyst/AIR” (με Flash Builder extension) με διάρκεια 9 ωρών.
Η εκπαίδευση αυτή αποτελεί εκτενή παρουσίαση του περιβάλλοντος Flash Catalyst. Πρόκειται για την εφαρμογή, που επιτρέπει στους designers να παράγουν flash και AIR εφαρμογές για web/mobile/desktop κ.α. απευθείας από τα σχέδιά τους στο Adobe Photoshop και το Adobe Illustrator. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν πολλαπλές δυνατότητες, από το διαδραστικό μετασχηματισμό ενός πλήρους design εφαρμογής/microsite/website μέχρι την εισαγωγή δυναμικών δεδομένων (μέσω της εφαρμογής Flash Builder).
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί:
• Δευτέρα 13/12/2010, 17.30-20.30
• 
Τετάρτη 15/12/2010, 17.30-20.30
• 
Παρασκευή 17/12/2010, 17.30-20.30
Όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν περαιτέρω στις δυνατότητες του προγράμματος Flash Builder, μπορούν να παρακολουθήσουν “επέκταση” της εκπαίδευσης διάρκειας 4 ωρών, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/12/2010 και ώρα 17.00-21.00.
• Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.anodos.gr/fctrain

Πλήρη δημοσίευση

Τα iPod χαρίζουν δώρα στο iStorm.
Δημοσίευση από δελτίο τύπου της iStorm.

Τα iPod, από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν συγκαταλέγονται στα πιο αγαπημένα και επιθυμητά δώρα για μικρούς και μεγάλους. Εφέτος το Δεκέμβρη τα νέα iPod δεν είναι απλώς το τέλειο δώρο, χαρίζουν και δώρα. Όλοι όσοι επιλέξουν το iStorm για να αγοράσουν iPod από τις 4 και έως τις 31 Δεκεμβρίου, θα συμμετέχουν σε κλήρωση για πολλά απίθανα δώρα: 1 καταπληκτικό ηχείο υψηλής απόδοσης B&W Zeppelin mini, αξίας 399€, 15 μοντέρνα φορητά ηχεία Hi Bomb, Hi Tube Hi Brick και 10 Nike iPod sensor.
Τα καινούρια iPod, με πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, νέα σχήματα, χρώματα και μεγέθη σας περιμένουν στο iStorm, μαζί με μια μεγάλη γκάμα πρωτότυπων αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μοναδικά δώρα, προσφέροντας πραγματικά μεγάλη χαρά. Επιλέξτε το νέο iPod shuffle, που τώρα είναι τετράγωνο, έχει clip, κουμπιά και voice over, για να ενημερώνει για το Playlist ή το τραγούδι που ακούγεται και χαρίστε 15 συνεχόμενες ώρες μουσικής. Συνδυάστε το νέο, τετράγωνο πλέον και πολύ ελαφρύτερο iPod nano με τεχνολογία πολλαπλής αφής, με το πρωτότυπο λουράκι NanoWatch και χαρίστε ένα iPod / ρολόι χειρός σε όσους θέλουν να είναι πραγματικά trendy. Δωρίστε το νέο iPod touch που τώρα διαθέτει καταπληκτική οθόνη Retina, δύο κάμερες, λειτουργία Facetime για βιντεοκλήσης και το νέο Game Center, χάρη στο οποίο το gaming γίνεται ομαδική διασκέδαση, και προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 250.000 εφαρμογές και 65.000 παιχνίδια, σε όσους είναι ή παραμένουν παιδιά και λατρεύουν τα παιχνίδια.
Ελάτε στο iStorm, επιλέξτε δώρα που θα ξετρελάνουν και δοκιμάστε την τύχη σας στην κλήρωσή μας.

• iStorm, Apple Premium Reseller Store, Πλατεία Κολωνακίου, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 999 7590, www.iStorm.gr


Page 5 of 97 pages « First  <  3 4 5 6 7 >  Last »

Categories

Google  
 
 

Calendar

August 2022
S M T W T F S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Browse

Advanced Search

Support


Recent 20 comments

Recent 20 posts

Reactions

Members

Flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called wewantapplegreece.com. Make your own badge here.

Subscribe


Joy of Tech™