Jul 16th, 2008

Apple apologies and offers a 30-day, free of charge extension to all MobileMe subscriptions

Τις τελευταίες ημέρες, κατά το μεταβατικό στάδιο από το .Mac στο MobileMe, η Apple αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές να παραπονιούνται για δυσλειτουργίες έως και μη-λειτουργίες των υπηρεσιών που προσφέρονται πλέον με την αναβάθμιση.
Εκτός των πολλών αυτών προβλημάτων των διαδικτυακών εφαρμογών προέκυψε και το παράδοξο: η τεχνολογία ”push”, την οποία υποσχέθηκε η εταιρία για όλο το πακέτο του MobileMe, να αποδεικνύεται στην πράξη, λιγότερο push και περισσότερο ”sync”. Και ενώ φαίνεται να δουλεύει απρόσκοπτα στην επικοινωνία του iPhone με τις εφαρμογές του MobileMe, η καθυστέρηση που παρατηρείται στις ενημερώσεις μεταξύ υπολογιστών και άλλων συσκευών είναι τόσο μεγάλη, που ανάγκασε την εταιρία να αποσύρει τον όρο push, μέχρι να βρεθεί λύση.
Επιπλέον, μαζί με τις απολογίες της για όλα αυτά τα ευτράπελα, η Apple προσφέρει ως αποζημίωση στους πελάτες της και παράταση 30 ημερών στο χρόνο συνδρομής για την υπηρεσία MobileMe. Η παράταση αυτή θα εμφανιστεί αυτόματα στο λογαριασμό των συνδρομητών μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
• Η είδηση δημοσιεύτηκε στο MacRumors.




Responses

xa xa aytoi katebasan ola ta videos apo thn tutorial selida tou .me

eleos den mporousan na bgaloun mia anakhnosi. apla no video eleos…

kati mou leei oti exei xenixtia sthn apple twra xaxa

Page 1 of 1 pages with comments



Leave a response






Your response:

Please enter the word you see in the image below:


  

Categories

Google  
 
 

Calendar

September 2008
S M T W T F S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Browse

Advanced Search

Actions






Recent comments

Recent posts

Members

Statistics

Subscribe



Advertisements