Στις 7 Δεκεμβρίου, είχαμε πρώτοι ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας, από τον Ελληνική εταιρία Rainbow A.E., επίσημο διανομέα της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο (Greek Apple IMC), της διαδικασίας εφαρμογής εκπαιδευτικών εκπτώσεων. Την περασμένη εβδομάδα, στις 22 Μαρτίου, υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση στη Ναυτεμπορική για την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, ειδικά για την εκπαίδευση, με την ονομασία ”Hellenic Campus On Line Store for Apple Products”, το οποίο παρέχει ειδικές τιμές στα μέλη της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας.
Με την ευκαιρία αυτή η ίδια εταιρία, ξεκίνησε και συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων Open24. Λόγω της μεγάλης γεωγραφικής κάλυψης που παρέχουν τα Open24, με 98 σημεία σε όλη την Ελλάδα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν εύκολα και γρήγορα αίτηση ανοίγματος λογαριασμού (προφανώς θα ισχύει και για το ηλεκτρονικό κατάστημα Applestore.gr) σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκονται. Κάτι που μέχρι σήμερα ήταν, αν όχι σχεδόν αδύνατο, πάρα πολύ δύσκολο για τους εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κατοίκους της Ελλάδας.
Ένα θετικό βήμα λοιπόν προς τη σωστή κατεύθυνση φαίνεται να ολοκληρώνεται και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα έρθουν κι άλλα.

Mar 28th, 2007
Education discount via Open24
Advertisement