Aug 24th, 2010

iStorm press releases

Πληροφοριακό υλικό από την iStorm.
Όπως είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί και από εδώ, η iSquare και η νέα εταιρία που συστάθηκε, η iStorm, από χθες ξεκίνησαν την επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης διαθέτοντας πληροφοριακό υλικό για το νέο Apple Premium Reseller Store στο κέντρο της Αθήνας.
Την ερχόμενη Παρασκευή, 27 του μηνός, θα γίνει η υποδοχή εκπροσώπων του τύπου στο χώρο του καταστήματος και την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του store. 

iStorm: Το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας γίνεται πραγματικότητα στις 2 Σεπτεμβρίου.
Το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στην Ελλάδα, με τον χαρακτηριστικό τίτλο Apple Premium Reseller Store, ανοίγει τις πύλες του στις 2 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας επί της πλατείας Κολωνακίου, με στόχο να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της τεχνολογίας και όχι μόνο.
Ο μοναδικός, πρότυπος χώρος του καταστήματος, διαμορφωμένος σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές των Apple Stores, θα διαθέτει όλα τα κορυφαία προϊόντα της Apple για να μπορεί ο καθένας να τα γνωρίσει πριν τα επιλέξει, καθώς και την πρώτη σε ελληνικό κατάστημα αίθουσα εκπαιδεύσεων, πλήρως εξοπλισμένη με υπολογιστές Mac και εξυπηρέτηση από τους καλύτερους Έλληνες Apple experts.
Η iStorm αποτελεί τη νέα σημαντική επένδυση του Ομίλου Info-Quest στην ελληνική αγορά, αναβαθμίζοντάς τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης του καταναλωτή ουσιαστικά στον τομέα της τεχνολογίας. Στο κατάστημα iStorm, οι ήδη χρήστες των προϊόντων Apple θα βρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ώστε να εξακολουθούν να είναι ευτυχείς με τις επιλογές τους, διευρύνοντας συνεχώς τις δυνατότητές τους. Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν να προϊόντα της Apple για πρώτη φορά, θα εντυπωσιαστούν από τη φιλικότητα προς το χρήστη, το design και τα επιπλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους.  Ανεξάρτητα όμως από την πρότερη γνώση ή μη των προϊόντων Apple, η επίσκεψη στο iStorm αξίζει ως ιδιαίτερη καταναλωτική εμπειρία.
Η iStorm, ευελπιστεί να προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας, της απλότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.

Φιλοσοφία της iStorm.
Με φιλοσοφία τη φιλική εξυπηρέτηση, αλλά και τη διαμόρφωση ενός μοναδικού και ευχάριστου περιβάλλοντος γνώσης, οι επισκέπτες του Apple Premium Reseller Store της iStorm έχουν την ευκαιρία:
• Nα ενημερωθούν από την πλέον εξειδικευμένη και καταρτισμένη ομάδα ειδικών για τα προϊόντα και τις λύσεις Apple
• Να δουν όλα τα προϊόντα Apple σε λειτουργία, να τα δοκιμάσουν και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο
• Να βρουν διαθέσιμη για αγορά την πληρέστερη γκάμα σε προϊόντα, λογισμικό και αξεσουάρ
• Να ανακαλύψουν μοναδικά - αποκλειστικά προϊόντα
• Να παρακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια
• Να ακούσουν από τους ειδικούς προτάσεις και ιδέες, που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί
• Να λύσουν όλες τις απορίες και τεχνικά θέματα που τους απασχολούν
• Να βρουν προηγμένη τεχνική υποστήριξη
• Να κάνουν τις αγορές στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

To όραμά μας.
“Να μεταφέρουμε τους πελάτες μας στο μαγικό κόσμο της Apple μέσα από μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και ικανοποίησης  των προσωπικών και επαγγελματικών τους αναγκών.”

Η Αποστολή μας.
Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την πλέον εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης, μέσα από την: ποιότητα, απλότητα και καινοτομία, όπως πρεσβεύει το brand Apple, την άψογη εξυπηρέτηση, την προηγμένη τεχνογνωσία και τις μοναδικές υπηρεσίες, που παρέχει η ομάδα μας, και το ξεχωριστό περιβάλλον, τη hands on εμπειρία και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που εγγυάται το design των εξειδικευμένων καταστημάτων της Apple.

Τι μας κάνει μοναδικούς;
Το τρίπτυχο προϊόντα, υπηρεσίες, εξυπηρέτηση είναι η ειδοποιός διαφορά της iStorm:
Προϊόντα: Όλα τα προϊόντα Apple, εξειδίκευση σε προϊόντα Apple, όλα τα προϊόντα σε λειτουργία για δοκιμή.
Υπηρεσίες: Υποστήριξη, Εκπαίδευση, Τεχνικές Υπηρεσίες – Άμεσα, γρήγορα, από τους ειδικούς.
Εξυπηρέτηση: Τεχνογνωσία, Καθοδήγηση, Ποιότητα.

Οι πελάτες μας.
Η πελατειακή βάση στην οποία στοχεύουμε περιλαμβάνει:
Νέους/ερασιτέχνες χρήστες, που θέλουν ενημέρωση, φιλική προσέγγιση, επεξήγηση και αναλυτική παρουσίαση.
Έμπειρους/Επαγγελματίες χρήστες, που θέλουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία, γρήγορη και σαφή ενημέρωση, άμεση εξυπηρέτηση.
Γραφεία/Μικρές επιχειρήσεις, που θέλουν προσωπική επαφή, συνεχή υποστήριξη και άμεση λύση σε κάθε νέα ανάγκη τους.

Εκπαίδευση για όλους και εξειδικευμένες υπηρεσίες στο κατάστημα iStorm.
Η προηγμένη τεχνολογία στην οποία βασίζονται τα προϊόντα της Apple, σε συνδυασμό με τη φιλικότητα χρήσης, εντυπωσιάζει όσους εξοικειώνονται με τα προϊόντα της Apple. Η εξοικείωση γίνεται ακόμα ευκολότερη χάρη στο εκτενές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα κενά γνώσης κάθε αρχάριου ή μη χρήστη και υλοποιείται από έμπειρους εκπαιδευτές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει από σεμινάρια χρήσης και παρουσιάσεις προϊόντων, έως εκπαιδεύσεις με ταυτόχρονη εξάσκηση στα προϊόντα και ιδιαίτερα μαθήματα από έναν προσωπικό σύμβουλο. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι, τόσο οι αρχάριοι χρήστες προϊόντων Apple, όσο και οι προχωρημένοι, να διευρύνουν τις δυνατότητές τους και να λύνουν τις απορίες τους σε λίγες μόνο ώρες, μαθαίνοντας τις μοναδικές λύσεις της Apple, έξυπνα tips, ιδέες και χρήσιμες συμβουλές. Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι οι εκπαιδεύσεις στο iStorm προσφέρονται σε περιορισμένες θέσεις, δωρεάν ή με χρέωση, ανάλογα με το αντικείμενο.
Πέραν της εκπαίδευσης, στο iStorm παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών, δίνοντας αποτελεσματική λύση με άμεσο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο σε ένα πλήθος θεμάτων και σταδιακά εμπλουτίζονται. Οι υπηρεσίες αφορούν αφενός εγκαταστάσεις εφαρμογών σε Mac, καθώς και άλλες ρυθμίσεις, οι οποίες κατά κύριο λόγο διευκολύνουν τους νέους χρήστες και αφετέρου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τους χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κάποιο προϊόν Apple. Το προσωπικό του iStorm, το οποίο διαρκώς καταρτίζεται και πιστοποιείται από τα επίσημα εκπαιδευτικά κέντρα της Apple, προσεγγίζει με φιλική διάθεση και προθυμία τους χρήστες, κατανοεί τις ανάγκες τους και προτείνει τη βέλτιστη κάθε φορά λύση.

iStorm, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20, 10673 Αθήνα, Τ 211 9997590, F 211 9997599, www.iStorm.gr


Advertisement


Responses

Ti Ginete
To Paratisame???????

Idika Tora Dn Tha Eperpe

Λαθος Ωρα Να Τα Παρατισετε

Page 1 of 1 pages with commentsLeave a response

Categories

Google  
 
 

Calendar

October 2022
S M T W T F S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Browse

Advanced Search

Support


Members

Subscribe