Τι ήταν μέχρι τώρα το aTV Flash: ένα μικρό USB stick με προ-εγκατεστημένο λογισμικό, που όταν το συνέδεες σε ένα Apple TV, αυτόματα ξεκλείδωνε τη συσκευή (hacking), έτσι ώστε να μπορεί αυτή να υποστηρίζει πληθώρα codecs, όπως DivX, Xvid, AVI, WMV, RMVB και διάφορα άλλα. Ακόμα, έπαιζε πλέον και DVD αρχεία χωρίς προηγούμενη μετατροπή και μπορούσες να οργανώνεις και να συγχρονίζεις αρχεία video χωρίς απαραίτητα να είναι στη βιβλιοθήκη του iTunes.
Τι είναι τώρα το aTV Flash ver. 3.0: Μια από τα ίδια, συν το ότι προσφέρεται φθηνότερα, 50 δολάρια αντί 60 και κυκλοφορεί και σε μορφή ”bring your own flash drive”, δηλαδή μπορεί κανείς απλά να κατεβάσει το λογισμικό και να το εγκαταστήσει σε όποιο USB stick του περισσεύει.
Παρεμπιπτόντως η όλη διαδικασία που κάνει το συγκεκριμένο προγραμματάκι, είναι αναστρέψιμη με απλή επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Apple TV και συγχρόνως δεν ακυρώνει την εγγύηση της μαμάς εταιρίας.
Το aTV Flash είναι συμβατό με τη νέα έκδοση λογισμικού για το AppleTV.
Πλήρη κατάλογο με τις νέες δυνατότητες που αποκτά το παραμελημένο από την Apple, Apple TV θα βρείτε στη σελίδα ”aTV Flash - Ver. 3.0” της Apple Core LLC.
Jun 8th, 2008
The aTV Flash is back in a “bring your own flash drive” version
Advertisement


Tell a friend
Permalink











