Oct 19th, 2010

Adobe Acrobat X Solutions

Νέο Adobe Acrobat X Solutions
Δημοσίευση από δελτίο τύπου της Άνοδος ΑΕ.

Δημιουργία και ανταλλαγή εγγράφων πιο εύκολα και αποτελεσματικά σε μεγάλους Οργανισμούς.
Η Adobe Systems Incorporated παρουσίασε σήμερα την οικογένεια προϊόντων Adobe® Acrobat® X - Acrobat X Standard & Pro, Reader® X, Acrobat X Suite (Adobe Photoshop® CS5, Adobe Acrobat X Pro, Adobe Presenter 7, Adobe Captivate® 5, Adobe Media Encoder CS5, Adobe LiveCycle® Designer ES2) και τις νέες υπηρεσίες ανταλλαγής εγγράφων στο Acrobat.com δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να καινοτομούν και να δημιουργούν περιεχόμενο υψηλότερης ποιότητας, ενισχύοντας τη συνεργασία και την παραγωγικότητα των ομάδων στο σύγχρονο δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον. 
“Οι επιχειρήσεις σήμερα πρέπει να συνεργάζονται με πελάτες και συνεργάτες σε πολλαπλές ζώνες ώρας, γλώσσες και ομάδες από διαφορετικά τμήματα,” σχολίασε η Melissa Webster, αναλύτρια, IDC. “Η συνεχής ροή εργασίας για τη δημιουργία περιεχομένου είναι απαραίτητη για τη χρήση και ανταλλαγή πληροφοριών προκειμένου να είναι επιτυχημένες οι σύγχρονες επιχειρήσεις.”
Το Acrobat X προσφέρει νέες καθοδηγούμενες ενέργειες για την απλοποίηση διαδικασιών προετοιμασίας και δημοσιοποίησης εγγράφων. Συγκεκριμένα, διαθέτει νέες δυνατότητες προσαρμογής των PDF Portfolios για την ένωση πολλών τύπων αρχείου σε μια ελκυστική παρουσίαση. Επιπλέον, νέες υπηρεσίες διαμόρφωσης εγγράφων διατίθενται στο Acrobat.com για αποτελεσματικότερη συνεργασία μεταξύ επαγγελματιών και αξιοποίηση του Microsoft SharePoint για συνέπεια στα χαρακτηριστικά των αρχείων στις επιχειρήσεις και δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης περιεχομένου από προγράμματα Microsoft Word και Excel εύκολα και με υψηλή ποιότητα στο αποτέλεσμα.

Νέα χαρακτηριστικά Acrobat X:
• Αυτόματη ροή, πολυεπίπεδες εργασίες με καθοδηγούμενες ενέργειες για εύκολη διακίνηση αρχείων και πληροφοριών μεταξύ συναδέλφων.
• Αλλαγή στον τρόπο αντίληψης και διάδρασης με το περιεχόμενο μέσω PDF Portfolios και τη χρήση νέων layouts, οπτικών θεμάτων και ποικιλίας χρωμάτων.
• Ενίσχυση των δυνατοτήτων των Adobe Photoshop® και Adobe Acrobat για τη δημιουργία δυναμικής επικοινωνίας με τη νέα Acrobat X Suite.
• Αύξηση παραγωγικότητας σε κάθε Οργανισμό με την ενσωμάτωση του Microsoft® SharePoint.
• Adobe Reader X και Acrobat X με υποστήριξη Microsoft SCCM και SCUP.
• Πάνελ χρήστη που διαμορφώνεται ανάλογα με τα εργαλεία που χρησιμοποιεί συχνότερα.

Νέο Adobe Reader X
• Το Adobe Reader X είναι σήμερα διαθέσιμο με εργαλεία Sticky Notes και Highlighter για όλους τους χρήστες.
• Επέκταση της χρήσης PDF σε κινητές συσκευές με το δωρεάν Adobe Reader X για Android, Windows Phone 7 και Blackberry Tablet OS.
• Ασφαλής προβολή αρχείων PDF με νέες δυνατότητες Protected Mode που απομονώνει συστήματα και πληροφορίες από επιθέσεις.

Νέες υπηρεσίες μέσω Acrobat.com
• Adobe SendNow: μια πολύτιμη νέα υπηρεσία του Acrobat.com, που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν μεγάλα αρχεία και να παρακολουθούν την κίνησή τους με απόδειξη ώστε να αποφεύγουν τις αποστολές emails και τους περίπλοκους FTP servers ή ακόμα και το κόστος για αποστολή με ταχυδρομείο.
• Adobe CreatePDF: εύκολη μετατροπή αρχείων σε επαγγελματικά έγγραφα PDF μέσα από το Adobe Reader X ή web browser.

Σχετικά με την Adobe Systems Incorporated:
H Adobe φέρνει την επανάσταση στην κατανάλωση ιδεών και πληροφοριών – οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με κάθε μέσο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.adobe.com

Σχετικά με την ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε. (ADOBE AUTHORIZED DISTRIBUTOR)
Η Άνοδος Α.Ε. ιδρύθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1994, με πεδίο δράσης το χώρο των εφαρμογών της ψηφιακής επικοινωνίας. Από το Μάιο του 1995 η Άνοδος είναι ο αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας Adobe Systems Inc. Από το Δεκέμβριο του 1999 η Άνοδος είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ADOBE και για την Κύπρο και την Μάλτα. H Adobe είναι μία από τις μεγαλύτερες και διασημότερες εταιρείες κατασκευής προγραμμάτων λογισμικού, διεθνώς καταξιωμένη από τα εργαλεία και προγράμματα ψηφιακής απεικόνισης, γραφικού σχεδιασμού, διαχείρισης εγγράφων και δημιουργίας ηλεκτρονικών εντύπων.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.anodos.gr | | T: 210 97.17.016


Advertisement


Responses

There are no comments for this entry.Leave a response

Categories

Google  
 
 

Calendar

September 2023
S M T W T F S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Browse

Advanced Search

Support


Members

Subscribe