Mar 1st, 2008

Adobe AIR™ and Adobe Flex™ 3

H Άνοδος ΑΕ, μας ενημερώνει ότι η Adobe ανακοίνωσε τη Δευτέρα 25/2/08, τη διάθεση των Adobe AIR™ και Adobe Flex™ 3, διευρύνοντας έτσι την τεχνολογική πλατφόρμα της Adobe για τις Rich Internet applications (RIAs).
Οι Web Developers χρησιμοποιούν την τεχνολογία Adobe RIA για να δημιουργήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά πλούσιες web εφαρμογές. Η ανακοίνωση της διάθεσης του Adobe AIR σηματοδοτεί την επόμενη γενιά RIAs, γεφυρώνοντας τις σύγχρονες δυνατότητες του διαδικτύου με την υπολογιστική δύναμη και τις δυνατότητες των desktop εφαρμογών.

Τα Adobe AIR, Adobe Flex and Adobe Flash Player προϊόντα είναι η βάση της τεχνολογικής πλατφόρμας της Adobe για τις RIAs. Το Adobe AIR βοηθά τους web developers να δημιουργήσουν RIAs για το desktop χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως HTML, Ajax, PDF, Adobe Flash και Adobe Flex που ήδη γνωρίζουν. Οι εφαρμογές που αναπτύσσονται σε Adobe AIR έχουν τα πλεονεκτήματα των browser-based RIAs, όπως η ευκολία χρήσης αλλά και αυτά των desktop εφαρμογών όπως η δυνατότητα συνεργασίας με άλλες εφαρμογές του υπολογιστή του χρήστη.

• Δημοσίευση από δελτίο τύπου της Άνοδος Α.Ε. Εφαρμογές ψηφιακής επικοινωνίας. Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρίας και στο τηλέφωνο 210 971 7016.


Advertisement


Responses

There are no comments for this entry.



Leave a response






Your response:

Please enter the word you see in the image below:


  

Categories

Google  
 
 

Calendar

February 2012
S M T W T F S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Browse

Advanced Search

Support






Members

Subscribe