
Η Άνοδος ΑΕ, Adobe Authorized Distributor, πραγματοποίησε επιτυχώς την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου σεμινάριο με τίτλο InDesign Typography. Την εκπαιδευτική εκδήλωση επιμελήθηκε η Άνοδος ΑΕ και παρουσίασε ο Θεμιστοκλής Κ. Χαψής, Σύμβουλος Print Media, την οποία παρακολούθησαν 80 επαγγελματίες από το χώρο της σχεδίασης ημερήσιου και περιοδικού τύπου, σχεδιαστές εκδόσεων, τυπογραφικοί επιμελητές αλλά και νέοι σχεδιαστές που ήθελαν να εμβαθύνουν στη χρήση των τυπογραφικών ιδιοτήτων του κορυφαίου σελιδοποιητικού λογισμικού Adobe InDesign CS3.
To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Άνοδος ΑΕ σε μια φιλική ατμόσφαιρα όπου παράλληλα με τη θεματολογία της παρουσίασης απαντήθηκαν αρκετά θέματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επαγγελματίες του χώρου της έντυπης επικοινωνίας, απ’ όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν, σε μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της Άνοδος ΑΕ. Η παραπάνω εκπαιδευτική παρουσίαση αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά προγραμματισμένων σεμιναρίων που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του έτους, πάντα με στοχευμένη επαγγελματική εξειδίκευση και θεματολογία.
• Δημοσίευση από δελτίο τύπου της Άνοδος Α.Ε. Εφαρμογές ψηφιακής επικοινωνίας. Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρίας και στο τηλέφωνο 210 971 7016.