Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση είδαμε χθες στο ThesMaC και την αναδημοσιεύουμε.
“Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο Applestore των Σκοπίων, στα πρότυπα των υπολοίπων stores της Ευρώπης. Το store αυτό δεν είναι φυσικά της Apple αλλά του τοπικού dealer, Duna Kompjuteri σε συνεργασία με τον IMC της Βουλγαρίας, αλλά έχει φτιαχτεί όπως βλέπουμε από τις φώτο σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει η Apple.” γράφει στο σχετικό άρθρο, όπου θα δείτε και πολλές φωτογραφίες από τα εγκαίνια του καταστήματος.
“Το συγκεκριμένο store βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, στο εμπορικό κέντρο GTC στον 1ο όροφο” μας πληροφορούν από το ThesMaC.
Στη σχετική σελίδα της Duna Kompjuteri (τα link των φωτογραφιών εδώ δεν δουλεύουν) βρίσκεται το πρωτότυπο υλικό των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.
Χαιρόμαστε πραγματικά που στη γειτονική χώρα δείχνουν ενδιαφέρον για τη διάδοση των Macintosh και οι επιχειρηματικές προσπάθειές τους είναι στα πρότυπα της Apple.
Με ενδιαφέρον θα βλέπαμε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες από τυχόν επισκέπτες στο store αυτό, αλλά και πληροφορίες γενικά για τις συνθήκες που επικρατούν στη γεωγραφική μας περιοχή γενικότερα, σχετικά πάντα με τα προϊόντα Apple και την υποστήριξή τους.
Οι ειδήσεις και τα μηνύματα, που στις αρχές της δημιουργίας του wwag είχαμε, για Πολωνία, Τουρκία, Τσεχία, Ισραήλ, αλλά και Νότια Αφρική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δεν είχαν συνέχεια.
Jul 19th, 2007
Apple Store Skopje Opening
Advertisement


Tell a friend
Permalink




