Σχετικά με την καλή φόρμα του ηγέτη της Apple, η επιβεβαίωση έρχεται από την ...Ιταλία.
Άλλη μια είδηση, σε συνέχεια της αμέσως προηγούμενης και δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες, έρχεται να επιβεβαιώσει με το παραπάνω την καλυτέρευση της υγείας του Steve Jobs.
Αυτή τη φορά ο γνωστός μας από παλαιότερες αποκαλύψεις, Fabio M. Zambelli, δημοσίευσε στο Ιταλικό setteB.IT, ότι ο Jobs εθεάθη στα κεντρικά γραφεία της Apple, στο Κουπερτίνο. Οι πηγές του Fabio, που επιβεβαιώνουν την επανεμφάνιση του Jobs είναι περισσότερες από μια και μάλιστα αναφέρουν και τη συμμετοχή του CEO σε συναντήσεις συνεργασίας με κορυφαία στελέχη της εταιρίας.
Χαριτολογώντας επίσης αναφέρεται ότι αν και εισήλθε από την κύρια είσοδο του κτιρίου, δεν είναι βέβαιο αν κατέφθασε συνοδεία οδηγού ή πάρκαρε ο ίδιος τη Μερτσέντες του στη συνηθισμένη θέση, στο χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες.


Tell a friend
Permalink





