Μια προσεκτική ματιά στα Τεχνικά χαρακτηριστικά του iPod touch θα ανακουφίσει τους Έλληνες. Τελικά η συσκευή υποστηρίζει Ελληνικά! Όχι μόνο χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο, αλλά και στο λειτουργικό - εκτός κι αν έχει γίνει λάθος. Ως γνωστό το λειτουργικό είναι Mac OS και οι προβλέψεις που μπορούμε να κάνουμε για το ευρωπαϊκό iPhone είναι ενθαρρυντικές και πολύ ευχάριστες.
Ενημέρωση 7/9:
Το screenshot που έχουμε δημοσιεύσει, αφορούσε το Βρετανικό Applestore χθες, όπου το κείμενο ήταν διαφορετικό στα τεχνικά χαρακτηριστικά (τουλάχιστον όσον αφορά τη γλωσσική υποστήριξη) από την αντίστοιχη σελίδα του Αμερικάνικου Applestore. Δυστυχώς σήμερα το κείμενο άλλαξε και δεν συμπεριλαμβάνει πλέον τα ελληνικά - και πολλές άλλες γλώσσες. Όμως άλλα Ευρωπαϊκά Applestores, όπως το Ιταλικό, Γαλλικό, Γερμανικό κλπ. συνεχίζουν (αυτή τη στιγμή, 08:00) να έχουν το χθεσινό κείμενο.
Σύντομα θα δούμε τι τελικά γίνεται και αν απλώς είχαν κάνει λάθος, στηριζόμενοι στα κείμενα των iPod της προηγούμενης γενιάς, που έτσι κι αλλιώς υποστήριζαν, αλλά και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα ελληνικά, όμως έχουν άλλο λειτουργικό σύστημα από το iPod touch.


Tell a friend
Permalink











