Jan 31st, 2009

The Greek General Secretariat for Consumer Affairs asked Vodafone about the ‘very soon’ on iPhone

Τηλεφωνική απάντηση της Vodafone σε καταγγελία Έλληνα καταναλωτή για το «πολύ σύντομα».
Όπως μας ενημέρωσε ο Ανδρέας και αναφέρει με λεπτομέρειες στην προσωπική του ιστοσελίδα, η Vodafone ανταποκρίθηκε, σχετικά με την καταγγελία που είχε κάνει ο ίδιος στην Γραμματεία Καταναλωτή, για τη μη υποστήριξη ελληνικής γραφής στο iPhone.
Πρόκειται για το γνωστό «πολύ σύντομα» στις διευκρινήσεις της εταιρίας, για το πότε θα μπορούμε να γράφουμε στη γλώσσα μας στο κινητό της Apple. Φαίνεται λοιπόν ότι, τουλάχιστον στην τηλεφωνική τους επικοινωνία με τον καταγγέλλοντα, παραδέχονται ότι είναι εσφαλμένη η συγκεκριμένη υπόσχεση που δίνουν εδώ και πολύ καιρό στους Έλληνες, υποψήφιους πελάτες του περίφημου κινητού.
Τα κακά νέα όμως είναι ό,τι ακόμα και τώρα δεν έχουν ιδέα για το πότε θα γίνει η περιβόητη αναβάθμιση, που όλοι οι Έλληνες κάτοχοι iPhone περιμένουν. Αποκλείουν μάλιστα κάτι τέτοιο να γίνει μέσα στον Φεβρουάριο και προτρέπουν ...στην αγορά Ελληνικού πληκτρολογίου από το iTunes!
• Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό δημοσίευμα του Ανδρέα στο προσωπικό blog του, Versutia.


Advertisement


Responses

@Ανδρέα

Πάλι πέφτουμε σε παραλογισμούς.

Πέτυχες τον σκοπό σου με την καταγγελία, σε πήραν τηλέφωνο και

1) Παραδέχτηκαν το λάθος τους
2) σου πρότειναν το απίστευτο, να επιστρέψεις την συσκευή με 100% επιστροφή χρημάτων (αυτό δεν θα γινόταν ΠΟΥΘΕΝΑ).

Αλλά η σκέψη σου επιβεβαιώνει περίτρανα την τοποθέτησή μου ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Με τίποτα από τα δύο δεν είσαι ευχαριστημένος. Εσύ δεν θέλεις να το επιστρέψεις αλλά ταυτοχρόνως θέλεις να έχεις ελληνικά στο iPhone.

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η Vodafone δεν μπορεί να πιέσει την Apple, από την οποία και εξαρτώνται όλα.

Φιλικά
tsopanos

Ο μόνος παρλογισμός στην όλη υπόθεση είναι πως έχω πληρώσει εκατοντάδες Ευρώ για ένα state of the art τηλέφωνο στο οποίο δεν μπορώ να κάνω χρήση ελληνικών.
Δέχομαι πως η πολιτική της Vodafone να επιστρέψει τα χρήματα είναι η σωστή. Το ότι έχω βρεθεί όμως στην κατάσταση στην οποία είμαι τώρα είναι ευθύνη της Vodafone. Αν γνώριζα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ πως το τηλέφωνο δεν θα υποστηρίζει ελληνικά το πιθανότερο είναι πως δεν θα το αγόραζα. Και δεν δίνω δεκάρα αν μπορεί ή όχι να πιέσει την Apple.

Φιλικά επίσης
Ανδρέας

Page 1 of 1 pages with comments



Leave a response

Categories

Google  
 
 

Calendar

September 2023
S M T W T F S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Browse

Advanced Search

Support






Members

Subscribe