Aug 26th, 2008

Vodafone’s new FAQ and forum discussions about iPhone

Οι σελίδες της Vodafone Ελλάδος αλλάζουν ραγδαία και διαμορφώνονται σε μια προσπάθεια για καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, σχετικά με την υποστήριξη της συσκευής της Apple.
Έτσι και οι Συχνές Ερωτήσεις απέκτησαν εξειδικευμένες ενότητες, ανάλογα με το περιεχόμενό τους και έχουμε πλέον απαντήσεις σχετικές με την «Πώληση και διαθεσιμότητα», την «Υποστήριξη και service», τις «Διαδικασίες και προγράμματα συμβολαίου», αλλά και τα «Χαρακτηριστικά και υπηρεσίες» που αφορούν στο iPhone 3G.
Όσο για τις συζητήσεις στα ελληνικά φόρουμ κινητής τηλεφωνίας (και όχι μόνο), αυτές έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες, με απορίες, αλλά και προτάσεις για λύσεις διαφόρων προβλημάτων να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Χαρακτηριστικά αναφέρω σχετικές ενότητες στο myPhone.gr στο Insomnia.gr και το AVClub.gr που φαίνεται να γνωρίζουν ρεκόρ επισκεψιμότητας.


Advertisement


Responses

Ναι ναι όντος το έχει περιποιηθεί λίγο καλύτερα το θέμα. Άλλα να αποκαλεί τα προγράμματα ταρίφες.?

Προγράμματα iPhone

Διαλέξτε μια από τις νέες ταρίφες με φωνή και δεδομένα διαθέσιμες αποκλειστικά για το iPhone.

Επαγγελματικές ταρίφες iPhone

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3693

Page 1 of 1 pages with comments



Leave a response






Your response:

Please enter the word you see in the image below:


  

Categories

Google  
 
 

Calendar

November 2008
S M T W T F S
           1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Browse

Advanced Search

Apple Support




Actions






Recent 20 comments





Members

Statistics

Subscribe