Αναμένουμε με αγωνία τη μεγάλη αλλαγή!
Σχετικά με την αυριανή ημερομηνία και όσο πλησιάζουμε στην ώρα μηδέν, γίνεται όλο και πιο βέβαιο ό,τι η Apple θα αλλάξει για άλλη μια φορά το σκηνικό σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρία παρουσιάζοντας ένα προϊόν, όχι και τόσο νέο στην αγορά, θα προσπαθήσει να του δώσει νέα διάσταση και να το κάνει σημείο αναφοράς για την επικοινωνία μας με τους υπολογιστές στα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Μη ξεχνάμε ό,τι και πριν το iPhone υπήρχαν χιλιάδες κινητά. Απλά δεν υπήρχε iPhone.
Και να που φτάσαμε και στην εποχή που (και) ο Ελληνικός τύπος ασχολείται πάραυτα με τα Apple γεγονότα και μάλιστα όχι μόνο κατά τη διάρκεια που αυτά παραμένουν επίκαιρα, αλλά ακόμα και πριν αυτά συμβούν!
Έχουμε λοιπόν αναφορές και αναδημοσιεύσεις άρθρων ξένων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων από Ελληνικές εφημερίδες (στις δικτυακές τους εκδόσεις) που αφορούν σε τι άλλο; στο σημαντικότατο αυριανό event της Apple στο Yerba Buena Center for the Arts στο Σαν Φρανσίσκο.
Οι αναδημοσιεύσεις είναι άκρως αποκαλυπτικές με έως και ριψοκίνδυνες προβλέψεις (μου άρεσε πολύ αυτό με τον ενδεχόμενο χειρισμό της ταμπλέτας με τη σκέψη) και αναδεικνύουν ίσως τη Νέα Τάξη Apple Πραγμάτων στη χώρα μας.
Έτσι εκτός από την πληροφόρηση δια μέσου των γνωστών και αγαπημένων roumor site, εγχωρίων και μη, μπορεί πλέον ο καθένας να ενημερώνεται και από την παραδοσιακή του εφημερίδα ακόμα και για τυχόν φήμες, εικασίες, προσδοκίες και προβλέψεις που σχετίζονται με την εταιρία με το δαγκωμένο μηλαράκι.
Είμαι σίγουρος ό,τι η Apple δεν θα απογοητεύσει κανέναν αύριο. Ακόμα κι αν αυτό με την επικοινωνία μέσω σκέψης το αφήσει για κάποιο επόμενο event…
• Σχετικές δημοσιεύσεις, προς επιβεβαίωση των παραπάνω, έχουμε από την Ναυτεμπορική και Τα Νέα. Σύνδεσμοι που αναφέρθηκαν από ανήσυχα μέλη στο φιλικό Macephemera.



Tell a friend
Permalink




